Haber

Witcher ve Doom görünümleri, Bölüm 4 ile Fortnite’a geliyor

Farklı evrenlerden birçok yeni karakter, yeni Battle Pass ile popüler battle royale oyunu Fortnite’a gelecek. Battle Pass’ta seviye atladıkça, diğer birçok karakterin yanı sıra Doom Slayer dış görünümünün kilidi açılır. Önümüzdeki dönemde kiralık canavar avcısı Geralt of Rivia’nın kostümü de açılacak.

FORTNITE 4. BÖLÜM

Fortnite’ın yeni yayınlanan 4. Bölümü ile Unreal Engine 5.1’in en yeni ve en yenilikçi özelliklerinden yararlanacak. Fortnite’ta Bölüm 3’ün finalinde yaşanan olayların ardından yeni bir ada oluştu ve Fortnite artık yeni bir haritaya sahip.

FORTNITE DOOM SLAYER’A NASIL ALINIR?

Fortnite Chapter 4 ile birlikte oyuna Doom Slayer kostümü eklendi. Doom Slayer karakterine sahip olmak için Fortnite Battle Pass satın almanız ve görevleri tamamlamanız gerekiyor.

FORTNITE GERALT OF RIVIA NASIL SATIN ALINIR?

Fortnite’ta Geralt of Rivia görünümüne sahip olmak için yapmanız gereken tek şey battle pass satın almak ve görevleri tamamlamak. Ancak Geralt of Rivia kostümü, dönemin ilerleyen zamanlarında oyuna dahil edilecek.

Epic ayrıca, Bölüm 4 ile Fortnite’ın Unreal Engine 5.1’e geçtiğini söylüyor; Bu, yüksek kaliteli ışın izleme ve daha gerçekçi aydınlatma dahil olmak üzere bir dizi üst düzey görsel özelliğin artık PC ve PS5 ve Xbox Series X gibi yeni nesil konsollardaki oyuncular tarafından kullanılabileceği anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu